Wifi stave

Sous vide wifi

Det er blevet ekstrem eftertragtet at købe en sous vide stav med Wi-Fi. I mange tilfælde passer tiden dårligt og man er måske på arbejde i det tidsrum, hvor man skal sætte sin sous vide i gang. Med til Wi-Fi funktion er det muligt med mange af sous vide modellerne at fjernstyre sin sous vide stav, så du kan sætte din maskine i gang lige når det passer dig. Mange af modellerne viser også fejl-beskeder og nogle af mærkerne giver dig også inspiration til opskrifter på deres app. En sous vide stav med Wi-Fi giver dig derfor meget mere fleksibilitet og derfor også fantastisk resultater.

Anova Precision Cooker 4.0

Precision Cooker 4.0 er den nyeste model fra Anovas sous vide stav serie. Denne model er mindre men kraftigere end de forrige modeller og kan let sættes op i Anovas egen app. Med denne sous vide stav får du meget præcise mål med en afvigelse på kun o.1 grader.

Forhandler

Pris

Se mere

Anova Precision Pro

Anova har med deres Precision Pro skabt en ordentlig og slid maskine der kan varme op til 100 liter vand. Derfor egner den sig godt til f.eks. industri brug som cafe, catering, restauranter og lignende. Sous vide staven kan styes ved brug af Anovas app gennem wi-fi eller på touch displayet

Forhandler

Pris

Se mere

Anova Sæt Precision Cooker 4.0

Står du og skal investere i en vakuumpakker også, så er dette sæt et oplagt valg for dig. Med Anovas kendte Precision Cooker 4.0 som kan kobles til deres egen app ved brug af Wi-Fi, får du en solid sous vide stav med i pakken. Udover både sous vide stav og vakuumpakker, kommer der også 50 vakuumposer med. Du er klar til start så snart du modtager Anovas sous vide sæt.

Forhandler

Pris

Se mere

Champion Circulator

Champion Circulator skal selvfølgelig med på listen, da det er en af de billigste sous vide stave med wi-fi funktion på marked. Faktisk er det pt. den billigste på vores liste til under 999 kr!
Champion Circulator er en rigtig fin overordnet sous vide stav, der kan varme op til 20 liter vand. Staven kan let kobles på wi-fi, så den kan styres af en smartphone enhed.

Forhandler

Pris

Se mere

iVide Cooker 2.0

iVide Cooker 2.0 er et rigtig populært valg når vi taler sous vide stave. iVide har over 10 års erfaring indefor sous vide branchen og leverer derfor sous vide stave i top klasse. Med iVide Cooker 2.0 har du mulighed for at koble dig på wi-fi og styre via. smart-enhed. Staven kan også styres på touch displayet.

Forhandler

Pris

Se mere

iVide Sæt, Cooker 2.0 + 11,6 liter kar

Til kun 100 kr forskel fra overstående, får du her et rummeligt vandkar med til din sous vide stav. I sættet fåes nemlig iVide Cooker 2.0, som bekrevet i overstående, kan kobles til wi-fi, samt får du et rigtig fint kar med isolerende låg med.

Forhandler

Pris

Se mere

iVide Plus Jnr

SousVideTools har skabt iVide Plus Jnr, som er en maskine der kan trække lidt af hvert. Sous vide staven kan varme et vandbad helt op til en størrelse på 45 liter og med et præcision op 0.1 grader. Den kan selvfølgelig også kobles op på SousVideTools egen app eller styres direkte på touch skærmen.

Forhandler

Pris

Se mere

iVide Professional Plus

Denne sous vide maskine fra SousVideTools er oplagt til jer, som er erhvervsdrivende. Den kan bruges til op til 80 liter vand, hvilket giver dig et kæmpe kapacitet til din madlavning. Brug den evt. til catering, restauranter eller til dig som bare rigtig er en mad nørd. iVide Professional Plus er en genial maskine der nemt kan kobles til wi-fi, så den kan styres gennem din smart enhed.

iVide tilbyder 2 års fuld reklamationsret på produktet. 

Forhandler

Pris

Se mere

Steba STSV80

Endnu en sous vide stav til en skarp pris er Steba STSV80 som er en anbefalelsesværdig sous vide stav. Trods den er billig, så er det stadig en meget velfungerende sous vide stav med en præcision på 0,1 grader samt mulighed for at varme et 20L vandbad op. Staven kan let tilkobes wi-fi eller styres på touch-skærmen.

Forhandler

Pris

Se mere

Witt Smart - Hvid

Fra Witt får du deres Smart sous vide stav med indbygget wi-fi funktion. Denne model er lavet med et klassisk deisgn look, så den passer ind i et hvert køkken. Modellen er også lavet i sort.

Forhandler

Pris

Se mere

Witt Smart - Sort

Samme model som den overstående fra Witt. Sous vide stav Smart med indbygget wi-fi funktion i et lækkert sort design til en rigtig god pris.

Forhandler

Pris

Se mere