Sous Vide Kar oversigt

Sous Vide Kar

Sous vide kar, er optimalt til dig der gerne vil sikre en helt ens temperatur i tilberedsningsperioden. En kar til sous vide, er også meget mere energieffektiv, da de oftest er isoleret, og holder bedre på varmen, og du så hermed også bruger meget mindre strøm, på at bibeholde en konstant temperatur.

Sous vide kar, fås i mange forskellige størrelser, helt nede fra 10 liter, og op til ca. 50 liters sous vide kar.

For ikke at glemme, at en sous vide kar, også kan være et kar med integreret sous vide cirkulator. Her får du altså en sous vide maskine, bygget som et kar.

 

Vi anbefaler at når du leder efter det perfekte kar til sous vide tilberedning, at du også køber et kar der er fødevaregodkendt. Du finder alt lige fra uisolerede sous vide kar, til højt isolerede kar. Vi anbefaler altid at købe en der er isoleret, men det kommer naturligvis også an på hvor meget plads, du har der hvor du vil opbevare den, eller om der er plads til at du kan have en større termokasse til at stå på dit køkkenbord. 

Vi kender flere som sætter termokassen i garagen, så står den ikke i vejen, og slet ikke i længere tid hvis du tilbereder i 24, 48, eller sågar 76 timer med din sous vide.

Sous Vide kar 11,6 liter med låg

Fødevaregodkendt sous vide kar, med låg. Karet er produceret i ekstremt holdbar polycarbonat, hvilket også afspejles lidt i prisen.

Her får du altså et yderst holdbart sous vide kar på 11,6 liter. Sous vide karet måler 20 x 32 x 26 cm.

Kan anvendes med et hav at markedets sous vide stave. Klik på Se produkt, for at se om dette sous vide kar, passer med din sous vide stav.

Forhandler

Pris

Se mere

SousVide Supreme® Demi

Sous vide kar med indbygget sous vide funktion. Også kaldt for vandbad/vandovn. Sous vide karet her kan rumme næsten 9 liter vand, og kan indstilles fra 30-99 grader.

 

Sous vide karet har indbygget timer funktion, og temperaturen kan justeres med 0,5 graders intervaller.

Her får du en flot, moderne og ikke minds stilren og lydløs sous vide kar.

Forhandler

Pris

Se mere

Sous Vide kar 20 liter med låg

God stor og rummelig fødevaregodkendt sous vide kar, med låg. Karet er produceret i ekstremt holdbar polycarbonat, hvilket også afspejles lidt i prisen.

Her får du altså et yderst holdbart sous vide kar på 11,6 liter. Sous vide karet måler 20 x 32,5 x 53 cm.

Kan anvendes med et hav at markedets sous vide stave. Klik på Se produkt, for at se om dette sous vide kar, passer med din sous vide stav.

Forhandler

Pris

Se mere

Sous Vide Kar termokasse

Termokasse sous vide kar, med stålindsats/stålkantine.

Her får du en virkelig god, og isoleret sous vide kar.

Termokassen måler (HxBxD):
Ydermål: 32 x 33 x 39 cm
Indermål: 25,7 x 27 x 33 cm.

Du skærer selv et hul i ønsket størrelse, så alle sous vide stave passer til denne model.

Forhandler

Pris

Se mere

Sous Vide kar +50 liter

Leder du efter sous vide kar som kan rumme mere end 50 liter, kan du herunder finde webshops, som forhandler disse større sous vide kar.

Forhandler

Pris

Se mere