Sous vide stav mærker

MÆRKER

MÆRKER

Anova sous vide

Anova er kendt for at have skabt en af verdens bedst solgte sous vide stave. Deres Precision Cooker er en verdenskendt favorit. Anova stræber efter at give dig perfekte resultater med en nem fremgangsmåde. Anovas Precision Cookers kan kobles til deres app og styres ved brug af den. De har også lagt lange lister af Sous Vide Opskrifter på deres app, så du får virkelig en alt-i-en løsning.

Anova Sous Vide Stav Precision Cooker WiFi 4.0

Precision Cooker er en klassisk sous vide stav fra det erkendte mærke Anova. 4.0 versionen byder på en hurtigere og mindre maskine men med mere styrke. Sous vide staven kan kobles op til Anovas app ved brug af Wi-Fi og den kan derfor nemt styres fra telefonen. En super maskine der giver et resultatet i præcision. 

Forhandler

Pris

Se mere

Anova Sous Vide Stav Precision Pro

Du læste rigtigt.. Denne maskine skal varme helt op til 100 liter vand. Derfor får du en ekstra ordinær og top professionel sous vide stav når du investere i Precisison Pro fra Anova. Staven kan kobles til Wi-Fi og kan derfor styres gennem Anovas app.

Forhandler

Pris

Se mere

Anova Sous Vide Stav Sæt Precision Cooker WiFi 4.0

En pakkeløsning, til dig der gerne vil arbejde med sous vide metoden. I dette sæt får ud både den populær Sous Vide Stav Precision Cooker fra Anova med Wi-Fi, en vacuumpakker fra Anova og 50stk pre-cut vakuumposer. Find en bryde frem og så har du alt hvad du skal bruge for at starte.

Forhandler

Pris

Se mere

Caso sous vide

Caso har skabt flere produkter til sous vide og er mest kendt for deres vakuumpakkere og vakuumposer, men har også skabt sous vide stave med fokus på god funktion til prisen. 

Caso Garer Sous Vide Stav SV 400

Denne model fra Caso er med en LED Touch skærm, som gør, at styresystemet er nemt at navigere rundt i samt nedsætningscikulator. Denne sous vide stav kan varme op til 20 liter vand i alt fra 1 minut til 99 timer i streg på en temperatur mellem 25-90 grader.

Denne model har vundet en SIEGER PREIS.

Forhandler

Pris

Se mere

Caso Sous Vide Stav SV 200

En god og stabil sous vide stav fra Caso. Med SV200 modellen får du en funktionel stav, som kan varme op til 19 liter vand. Staven kan bruges på gryder i størrelsen 20cm og større. Staven kan hurtigt opvarme vand og er nem at betegne med sin indbygget touch skærm.

Forhandler

Pris

Se mere

Champion sous vide

Sous vide stave til en rigtig god pris, er noget Champion kan tilbyde. Begge stave vi har fundet til dig koster under 999,- , men du får stadig en fantastisk sous vide stav til dig der måske vil teste sous vide metoden først, eller ønsker en stabil model i klassisk design. Champion har lavet stave både med og uden mulighed for app og Wi-Fi forbindelse, så du kan vælge et stav til lige dit behov.
Vi har også fundet en pakke løsning til dig fra Champion, skulle du mangle en vakuumpassere samt vakuumposer.

Champion Sous Vide Stav Circulator m. wifi

En solid og holdbar maskine fra Champion med circulator funktion til at holde en nøjagtig temperatur i vandbadet. Staven er også udstyret med mulighed for at tilkoble til Wi-Fi, så du nemt kan styre den fra din iOs eller Android-enhed. 

Forhandler

Pris

Se mere

Champion Sous Vide Stav Precision Circulator

Som navnet siger, så tilbyder Precision Circulator staven en konstant og præcis temperatur i vandet. Grundet circulator funktionen bliver vandet konstant roteret rundt i cirkler, så vandet har den samme temperatur fordelt i hele vandbadet. 

Forhandler

Pris

Se mere

Champion Sous Vide Sæt, Precision Circulator

Med dette sæt tilbyder Champion dig en komplet sous vide pakke løsning. Her får du den populær Champion Precision Circulator, som har en afvigelse op 0,1 grad grundet den funktion til at kunne cirkulere vandet. Derudover er der en vakuumpakker og 50 stk vakuumposer i målene 20x30cm.

Forhandler

Pris

Se mere

iVide by SousVideTools

Her taler vi om et anerkendt og førende mærke inde for sous vide verdenen. iVide er et undermærke til mærket SousVideTools som har arbejdet og erfaring med sous vide metoden i 10 år. 
iVide har fokus på de bedste resultater til dig som rigtig er en mad-nørd. Du kan både få en stav som kan alt hvad du har brug for til din sous vide madlavning i hjemmet men du kan også købe professionelle stave som kan bruges til erhvervsdrivende. Alle sammen stave som man kan tilkoble på deres app og fjernstyres samt mulighed for tilkobling af flere stave.

iVide Sous Vide Stav Cooker 2.0 m. wifi

SousVideTools er et kendt mærke når det kælder sous vide metoden og med modellen iVide Cooker 2.0 lever den op til forventningerne. Staven kan temperatur styre helt op til 30 liter vand og kan anvende både med og uden Wi-Fi. Så hvis du ønsker, så kan du styre staven fra din mobil- eller tablet-enhed. SousVideTools tilbyde 2 års reklamationsret.

Forhandler

Pris

Se mere

iVide Sous Vide Sæt, Cooker 2.0 m. wifi + 11,6 liter kar

I dette sæt fra iVide, skabt af SousVideTools, får du både den solide iVide Cooker 2.0 med Wi-Fi samt et sous vide kar med låg, hvor der er plads til 11,6 liter. Med karet slipper du for at tænke på, om du har isoleret vandet tæt nok. her skal temperaturen nok være konsistent. 

Forhandler

Pris

Se mere

iVide Sous Vide Stav Plus Jnr m. wifi

Denne sous vide stav, iVide Plus Jnr, tilbyder en stor rummelighed, med mulighed for at tilberede op til 45 liter vand i en præcision af 0,1 grader, grundet maskinen er udstyret med en cirkulationspumpe, der sørger for at rotere i vandet, så der er en ens temperatur. Staven kan kobles til Wi-Fi eller styres på stavens touchskærm.

Forhandler

Pris

Se mere

iVide Sous Vide Stav Professional Plus m. wifi

Med iVide Professional Plus får du en sous vide maskine der kan klare det hele. Et professionelt udstyr. som kan styres via. Wi-Fi og app samt er der mulighed for at tilkoble flere sous vide maskiner til appen. Professional Plus tilbyde en kæmpe kapacitet, med mulighed for at varme op til 80 liter vand. Maskinen er udstyret med en cirkulationspumpe, som roterer vandet, så du får en konstant og præcis temperatur. Denne maskine er genial til restauranter, cafeer, catering, storkøkkener eller andet form for erhverv.
iVide tilbyder 2 års fuld reklamationsret på produktet. 

Forhandler

Pris

Se mere

SousVideTools Sous Vide Stav Platinum 2.0

Den ultimative sous vide stav fra SousVideTools der er udstyret med cirkulator, så vandet holder en præcis temperatur. Her får du virkelig en professionel maskine til erhverv, som er god til restauranter, cafeer, catering og storkøkkener. Staven kan styres ved brug af display og knapper samt er der 5 præ-installeret programmer.

Forhandler

Pris

Se mere

OBH Nordica sous vide

Med sous vide stave fra OBH Nordica får du solide stave der giver dig perfekte resultater. Med deres Immersion Slim tilbyder OBH Nordica 100 dages tilfredshedgaranti, så du kan tryg købe din sous vide stav hos dem. 

OBH Nordica Sous Vide Stav - Immersion Slim

Immersion Slim Sous Vide staven fra OBH Nordica er en kompakt maskine udstyret med en cirkulationspumpe, som giver dig den perfekte temperatur i vandbadet. Staven har et brugervenligt touch display, hvor det er ligetil at sætte indstillingerne. Fåes til en rigtig skarp pris! OBH Nordica tilbyder 100 dages tilfredshedgaranti på produktet.

Forhandler

Pris

Se mere

OBH Nordica Sous Vide Sæt - Immersion Slim

Vil du gå all-in på at starte dit sous vide eventyr? Med dette sæt får ud både staven, vakuumpakker, vakuumposer, en rulle, isoleringskugler og et rack. Alt hvad du skal bruge er samlet et sted! OBH Nordica tilbyder 100 dages tilfredshedgaranti på produktet.

Forhandler

Pris

Se mere

OBH Nordica Sous Vide Immersion Pro inkl. isoleringskugler

En god starter pakke til den populær madlavnings teknik. Immersion Pro fra OBH Nordica er udstyret med en cirkulationspumpe, der giver vandet en præcis temperatur. I denne pakke får du også isoleringskugler, som er med til at holde energiforbruget nede og give vandet en konstant temperatur i op til 72 timer.

Forhandler

Pris

Se mere

Steba sous vide

Steba er en meget populært valg når vi taler sous vide stave. De har skabt mange rigtig fine modeller til gode priser, men også så der er til en hver type. Så ønsker du en sous vide stav med wifi eller deres Bedst i test vinder 2021, så har du stor valgmulighed her af solide produkter der giver et fantastisk resultatet.

Steba Sous Vide Stav STSV80 m. wifi

En af det meget populær modeller fra Steba, er STSV80 modellen. Her får du en sous vide stav der wi-fi funktion, så du nemt kan styre gennem din smartphone. Det er super smart, hvis du ikke er hjemme hele dagen. Steba Sous Vide Stav STSV30 er lavet med rustfri stål og er vandtæt med IPX7 klassificering. Staven har kun 0,1 grad afvigelse, så her får du en meget præcis temperatur.

Forhandler

Pris

Se mere

Steba Sous Vide Stav Cirkulator SV60

Udover at være en fantastisk sous vide maskine, så er denne model fra Steba udstyret med en særlig LED funktion som fortæller, om staven varmer, koger eller er færdig. Steba SV60 kan holde vandet varmt med en præcision til forskel på 0,1 grader.

Forhandler

Pris

Se mere

Steba Sous Vide Stav SV120

Med Steba SV120 får du en sous vide stav som er professionel og i top kvalitet. Modellen cirkulerer 8 liter i minuttet og holder derfor en konstant præcis temperatur, med 0,1 grad i afvigelse. Med denne stav går du ikke ned på dit udstyr!

Forhandler

Pris

Se mere

Steba Sous Vide Stav SV50

Steba SV50 er en testvinder og vandt ‘Bedst i test hos Pricerunner i 2021‘. SV50 holder en konstant og ensartet temperatur og kan passe til beholdere helt op til 20 liter. Staven kan køre i op til 99 timer i streg. 

Forhandler

Pris

Se mere

Steba Sous Vide Sæt SV50 & Caso VC9

Et perfekt alt i et sæt fra det kendte sous vide mærke Steba med både vacuumpakker og 10 vacuumposer. Stebas SV50 kan varme op til 20 liter vand og giver dig derfor stor rummelighed. Steba SV50 vandt ‘Bedst i test hos Pricerunner i 2021

Forhandler

Pris

Se mere

Steba Sous Vide Stav SV 100 Prossional

Steba har mange produkter indenfor sous vide, men med en Steba SV Prossional 100 får du som navnet siger, en professionel sous vide stav der kan varme helt op til 30 liter vand på en temperatur op til 99 grader. Maskinen har så præcis en temperatur, at der kun er 0,1 grad i afvigelse.

Forhandler

Pris

Se mere

Wiit sous vide

Med en sous vide stav fra Witt får du en virkeligt lækkert dansk designet produkt. Witt har skabt moderne sous vide stave med modeller både med eller uden W-Fi funktion. Witt har deres egen smartphone app, hvor du kan tilkoble din sous vide stav.

Witt Sous Vide Stav Smart m. wifi - Hvid

Witt har skabt en sous vide stav med et helt enkelt og moderne design. Med denne stav har du mulighed for at varme helt op til 25 liter vand til en præcis temperatur som kan sættes helt op til 95 grader. Staven kan kobles op til Witts smartphone app. som gør, at den kan styres fra telefon ved brug af Wi-Fi.

Forhandler

Pris

Se mere

Witt Sous Vide Stav EasySousVide

Witt har skabt en helt simpelt og som navnet selv siger, nem sous vide stav. Et super enkelts styresystem på stavens indbygget kontrolpanel. Staven har kun 1,0 grader i afvigelse og du kan derfor forventet et skarpt resultat på din sous vide mad. 

Forhandler

Pris

Se mere

Witt Sous Vide Stav Smart m. wifi - Sort

Med Smart Sous vide staven fra Witt får du en stav med indbygget Wi-Fi og et nemt styre system, hvor du kan justere direkte fra telefonen. Staven kan monteres på alle slags gryder og kan varme op til 25 liter vand, hvilket giver dig en stor kapacitet til dine vackuumposer.

Forhandler

Pris

Se mere

Flere sous vide brands

WILFA sous vide

Det nordiske brand Wilfa er kendt for at lave fantastiske køkkenredskaber og deres sous vide stav er ingen undtagelse. Lige nu kan Wilfas klassiske sous vide stav fåes til en ekstra god pris, så det er med at være hurtig nu.

Wilfa Sous Vide Stav SVS-1200S

Wilfa er et erkendt mærke indenfor køkkenmaskiner og deres sous vide stav er ingen undtagelse. SVS-1200S kan temperatur justeres fra 20 grader og helt op til 95 grader i et vandbad på 30 liter. Det giver en kæmpe fleksibilitet i din sous vide madlavning.

Forhandler

Pris

Se mere

TFA-Dostmann sous vide

TFA Dostmann er et tysk brand som er kendt for at lave produkter som kan måle temperatur. Derfor har TFA Dostmann selvfølgelig også lavet en sous vide stav. Med en fin og brugervenlig styresystem med auto-sluk funktion. 

TFA-Dostmann Sous Vide Stav 14.1551.02

Med en god og bruger venlig menu, er denne sous vide stav et populært valg. Til en god pris hvor den kan opvarme op til 25 liter vand i en top temperatur på 95 grader. Med denne sous vide stav fra TFA får du derfor en rigtig god basis sous vide maskine. 

Forhandler

Pris

Se mere

Haws sous vide

Haws har skabt en wow pris når vi taler om deres Sous Vide sæt. Derfor er det uundgåeligt at have den med på listen! 

Haws Sous Vide Sæt 30-SVP1000

Til en næsten uhørt lav pris, kan du få denne starter sæt inkl. både vacuumpakker og vacuum rulle. Her får du en samlet løsning, hvor du fra samme øjeblik er klar til at starte dit sous vide eventyr! Perfekt til dig der ønsker at teste sous vide metoden.

Forhandler

Pris

Se mere

ProfiCook sous vide

ProfiCook har skabt en sous vide stav til en budget venlig pris, til dig som ønsker at afprøve sous vide metoden. Lille fin stav med mange muligheder.

ProfiCook Sous Vide Stav PC-SV 1126

ProfiCook tilbyder en sous vide stav til en skarp pris! Pc-SV 1126 har touch skærm og kan bruges i op til 99 timer i streg. Temperaturen har 0,5 grader i afvigelse. En rigtig god starter sous vide stav, for dig der ønsker at starte stille ud.

Forhandler

Pris

Se mere